MÈXIC-BELICE-TIKAL

MÈXIC-BELICE-TIKAL

Viatge al Carib que combina el descans amb l’oci i la cultura. Visitarem tres països: Mèxic, Belize i Guatemala. Ens mourem en autobusos i dormirem en albergs i hotels. Juntament als paisatges paradisíacs del Carib (Tulum i Cay Caulker) visitarem les ciutats maies de Chichen Itza (Mèxic) i de Tikal (Guatemala)

PUNTS D’INTERÈS:
TULUM: Centre d’oci i relaxació. “Cenotes” i runes maies.

CHICHEN ITZA: Una de les ciutats maies més ben restaurades, ressalta el “Castell”.

CAY CAULKER: Refugi “rastafari” a ple Carib. Descans, aigües turqueses i música reagee.

SAN IGNACIO: Petita població al mig de la selva de Belize, a la frontera amb Guatemala.

TIKAL: Ciutat maia, una meravella al bll mig de la selva.

El preu del viatge inclou: Vols Bcn-Cancun. Tots els transports, autobusos i vaixells. Entrades a Chichen Itza i Tikal. tots els allotjaments. Visats. Acompanyant des de Barcelona.
El preu del viatge no inclou: Assegurances de Viatge, menjars, immersions de submarinisme·i despeses personals.

MÈXIC-BELIZE-TIKAL_011

PROGRAMA DE VIATGE:

DIA 19. VOL BCN-CANCUN. Volem fins a Cancun.

DIA 20. TULUM. Anem fins a Tulum i ens instal·lem en hotel de cabanes a la platja.

DIA 21. TULUM. De bon matí, agafem un autobús per anar a visitar la ciutat maia de Chichen Itza. Tornem i tarda per descansar a la platja.

DIA 22. BELICE –CAY CAULKER. Anem amb bus fins a Belice i allà cap al port per agafar el vaixell que ens portarà a Cay Caulker, un petit tros de paradís. Dormim en hotel.

DIA 23. CAY CAULKER. Dia lliure per passejar, descansar, nedar o no fer res a la petita illa. Opcionalment, es pot fer submarinisme en un dels indrets d’immersió més espectaculars del món: el Blue Hole.. Dormim en hotel.

DIA 24. CAY CAULKER-SAN IGNACIO. De bon matí tornen en vaixell a Belize City on agafem un autobús públic i anem cap a l’interior. Arribem a San Ignacio i ens instal·lem en alberg.

DIA 25. TIKAL. Travessem la frontera amb Guatemala a peu i agafem un autobús públic que ens durà fins a la cruïlla que porta a Tikal, allà agafem un altre bus i anem a visitar la més espectacular ciutat maia: TIKAL. Una meravella de construccions al mig de la selva. Després de la visita de 2-3 hores tornem amb bus fins a Flores on ens instal·lem en alberg.

DIA 26. FLORES-CANCUN. De bon matí agafem un autobús cap a Mèxic per anar fins a Cancún, dia d’autobús. Ens instal·lem a Cancún en hotel.

DIA 27. VOLS DE TORNADA.

Forma de reservar: Consultanos a info@petitmonviatges.com(938049200) , un operador entrará en contacto contigo para ayudarte a gestionarlo. Si tienes cualquier consulta sobre precios, fechas u otras opciones no dudes en hacerlo.

VA